نمایه نویسندگان

آ

  • آزادمرد دمیرچی، صدیف آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]

ا

  • اینانلودوقوز، معین تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]

پ

  • پیراوی ونک، زهرا آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]

ج

  • جعفری، فاطمه ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]

س

  • سخاوتی زاده، سید سعید ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-24]

ش

  • شلماشی، انور استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 25-33]

ص

  • صادقی، ابراهیم ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]
  • صالحی، فخرالدین تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]

ع

  • عابدین زاده، سولماز آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]

ق

  • قراچورلو، مریم آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]

م

  • موقرنژاد، کامیار ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]

ی

  • یعقوب پور، تینا ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-24]